Hörbirt Langadonk, Hogwirt Üniversitesi'nde görev yapan Amerikalı bir Vajenbilim Uzmanıdır. Sitambul'da verdiği bir konferans sonrasında görüşmek için randevulaştığı Topbaca Müzesi Müdürü'nün o gece, üstelik onunla görüşeceği sırada spermle boğularak öldürülmesi sonucu kendini "baş şüpheli" olarak olayların içinde bulur. Dahası ölen müze müdürünün jartiyerinin içinde bir Agülü tamponu ve çözülmesi gereken bir bilmece bırakmıştır. Bu bulmacayı çözerken Hörbirt Langadonk'un en büyük yardımcısı Sitambul polisinde Klitorisoloji Uzmanı olan, öldürülen müze müdürünün torunu Ajan Vale Löp Kase Hanım olacaktır. Serüven boyunca Dar Vajen tarikatının uslanmaz ve sadık birer kölesi olan ve darlıkta birbirleriyle yarışan rahibeleri her pozisyonda hizmete her an hazır bekleyecek ve önlerine çıkan her tampona kendilerini sokmak için birer birer can vereceklerdir...


27 Şubat 2010 Cumartesi

Dar Vajen Şifresi 1. Bölüm - Göreve Doğru

Uçağın Buzines Klas mevkiinde en önde bulunan koltuğuna yerleşen Hörbirt, bir bakışta vajeninin daracık olduğunu anladığı hostesin sunduğu viskisini yudumlarken Sitambul'da vereceği konferansı düşünüyordu. Dünyanın en tanınmış Vajenbilim uzmanlarından biri olmak kolay değildi. Örneğin, Maya uygarlığına ilişkin çalışmalarında bu büyük uygarlığın çökmesine yol açan büyük sırrı açığa çıkaran bilim adamı Hörbırt idi.

Profesör Hörbirt kendine viskisi için buz getiren hostesin kulağına eğilerek "yavrum sen kimlerdensin?" dedi. Hostes kıkırdayarak:

- Nasıl yani efendim?

- Nasıl nasıl, bayaaa, nüfus kütüğünde bağlı olduğun yer, hane numarası, mahalle v.b. gibi bilgiler...

- Aksaray Ortaköy kütüğüne bağlıyım ben efendim. Bilmem bilir misiniz yeni il oldu.

- Oh ooh ala ala maşallah, ben Mardin diye düşünmüştüm ama....

- Neden efendim?

- Mardin Dargeçitlileri andırıyor genetik özellikleriniz.

- Hö...

Profesörün gözleri bir noktada düşündü.

"Aksaray, Ortaköy? Saray ve köy, Bu çelişkili gibi görünen dizgi aslında başka bir şifre barındırıyor olmalıydı. Her şey bu kadar basit olamazdı, ak saray, orta köy, her ikisi de belirtisiz isim tamlaması, her ikisi de 7 harf, 7 kere 7 49 eder, 49 dan 9 çıkart ikiyle çarp, seksen. Seksen seksen yüzaltmış Allah neler yaratmış..."

Hostesin v oluşturan göğüs çizgisine takıldı gözleri bu defa.

Viskisinden bir yudum aldı.

Çözmesi gereken çoook şifreler vardı daha...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder